komedi dükkanı üує
| Konu: ÖNEMLİ !!!!!! Cuma Ağus. 28, 2009 2:54 pm | |
| arkadaşlar sinema dergisi bir anket yapmakta.son 15 yılın en iyi filmlerini belirliyorlar. Tolga çevik bildiğiniz gibi şuan askerde ve Tolga abinin filmlerini beğendiğinizi düşünüyorum..[organize işler, despero, vizontele, vizontele tuuba, köçek, herkes kendi evinde.] ona moral vermeliyiz, gelin bu ankete katılın, arkadaşlarınıza haber verin onlar da katılsınlar.. http://www.turkuvazdergi.com.tr/sinemaanketg/index_success.php?q=1 turkuvazdergi/sinemaanket hep birlikte çalışır, bu konuya önem verirsek eminim iyi bir sonuç alınır.tolga abiye de süper moral olur =) sevgiler, saygılar.. arkadaşlar oyları gönderirken aynı sırayı izlerseniz daha iyi sonuç alınır..[parantezdekileri, sırasıyla] hadi bakalım, Tolga abinin cidden morale ihtiyacı var, işimiz çok !! | |
|
nurdann üує
| Konu: Geri: ÖNEMLİ !!!!!! Ptsi Kas. 02, 2009 8:58 pm | |
| YA BU DİĞER FANDAKİ DEĞİL Mİ GİRİYORUM GİRDİNİZ DİO XD BEN İSTENMEDİĞİM YERE GİRMEM YAA XDXD | |
|
aleyna üує
Mesaj Sayısı : 124 Kayıt tarihi : 19/11/09 Yaş : 27 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: ÖNEMLİ !!!!!! Salı Ara. 01, 2009 2:12 pm | |
| yha bnişe dicemm komedidükkanı yha be giriomm ankete katıldığığnızz için teşekkürlee dio zaten ankete katımışsınıs diıoo ama be hatırlamıom katıldığını yha daha önce katılmıdaımm naıs olcekk | |
|
nurdann üує
| Konu: Geri: ÖNEMLİ !!!!!! Salı Ara. 01, 2009 7:20 pm | |
| GEÇTİ O BALIM URAŞMA ÇOK OLDU O ÇIKALI DİĞER FANDA VARDI O OF OF OF NERDE O FAN YA ÜZÜLDÜM BAK ŞMDİ | |
|
aleyna üує
Mesaj Sayısı : 124 Kayıt tarihi : 19/11/09 Yaş : 27 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: ÖNEMLİ !!!!!! C.tesi Ocak 30, 2010 1:55 pm | |
| ayne attaya gitti bidaha da dönmedii.... ıhıhıhıhı | |
|